Wij versterken je team door het verbeteren van het resultaat.

Ons uitgangspunt is actief te helpen bij het verbeteren van de dagelijkse werkzaamheden. Niet vanaf de zijlijn maar daadwerkelijk midden in het hart van de praktijk. Handen uit de mouwen en laten zien hoe de verbeteringen doorgevoerd kunnen worden zodat het in de mensen gaat zitten. En ze echt ervaren wat het effect is van de veranderingen die we hebben afgesproken met het team. Zo gaan de verbeteringen beklijven en zullen ze effect hebben op de langere termijn.

Advies

Onze resultaatgerichte aanpak begint met advies over de in te zetten verbeteringen na een grondige analyse van het bedrijf of organisatie. En natuurlijk van de klanten en afnemers. Vervolgens komen we tot een aansprekend advies voor direct resultaat.

Coaching

Op basis van het advies, gaan we actief aan de slag met de coaching van alle betrokkenen om te zorgen dat de verbeteringen echt gerealiseerd gaan worden. De coaching richt zich o.a. op individuele ontwikkeling en het verhogen van de teamperformance.

Interim

Wij helpen echt daar waar wenselijk en noodzakelijk door als interimprofessional in het bedrijf of organisatie actief aan de gang te gaan. Zo vervullen we een voorbeeldfunctie en zorgen we er voor dat er een ommekeer komt in de attitude.

Specialisten

Door onze opzet werken we nauw samen met veel verschillende specialisten die in diverse branches actief zijn. Zodoende kunnen we altijd de juiste man/vrouw inschakelen daar waar wenselijk of noodzakelijk. Zonder de uitgangspunten uit het oog te verliezen.

Acquisitie

Veel bedrijven worstelen nogal met hun eigen acquisitie. Het presenteren van het eigen bedrijf wordt vaak als bijzonder lastig ervaren. Wij helpen je graag om de werkelijke klantbehoefte te achterhalen, vertrouwen op te bouwen en nieuwe klanten te werven.

Financieel

Wij hebben veel ervaring als FinancieelProfessional
bij banken en verzekeraars. Zo geven we o.a. diverse (WFT)kennistrainingen en verzorgen we interim werkzaamheden gericht op het verbeteren van de (dossier)kwaliteit en verhogen van de klantbetekenis.

Diverse methodieken en werkwijzen

Onze specialisten gebruiken o.a. de volgende methodieken : QRM  •  LifeCoherence  •  SalesvanuitjeHart  •  Scrum  •  Lean  •  Belbin  •  Quinn  •  BusinessCoherence

Laat je ook inspireren door onze resultaatgerichte aanpak waarbij wij samen zorgen voor een optimaal, meetbaar, harmonieuze en betekenisvolle verbetering.

Ons team

Ons team is sterk in ontwikkeling. Naast de vaste ResultaatVerbeteraars doen wij in de meeste situaties ook een beroep op aangesloten specialisten.

De ResultaatVerbeteraars

Kom tot resultaat !

Wacht niet langer met het boeken van resultaat.
Door onze authentieke ambities, kunnen we direct duurzame veranderingen te realiseren. 

Ja, ik wil graag nader kennismaken.