Door onze ondersteuning worden verkopers een effectief team. 

Verkopers zijn veelal nogal individualistisch ingestelde mensen. En dat kan problemen opleveren binnen het salesteam met de binnendienst en andere verkopers. 
Hierdoor kan het team niet optimaal functioneren waardoor de verkopen achterblijven. Belangrijkste is nog dat de klant hierdoor niet optimaal wordt bediend wat grote negatieve gevolgen kan hebben. Wij zorgen er voor dat het verkoopteam zo effectief mogelijk kan presteren. Want verkoop is topsport dat je met z'n allen bedrijft. En het team is zo sterk als de zwakste schakel. Dus moeten we de schakels zo sterk mogelijk maken en verbeteren. Daarnaast zorgen we ook voor een intensieve begeleding van nieuw aangenomen salesmensen zodat er maximaal uitgehaald kan worden wat erin zit en het bestaande verkoopteam minder hoeft te worden belast.

Teambuilding

Van de verschillende afdelingen en afzonderlijke professionals (weer) één hecht team maken met als ultieme doel de klant zo optmaal mogelijk te bedienen. We zorgen voor een Intensieve begeleiding van het proces om het team krachtig en solide te maken.

Saleskracht

Het team is zo sterk als de zwakste schakel dus wij  zorgen er voor dat de schakels stuk voor stuk in hun kracht staan en zo sterk mogelijk zijn.  Het geeft veel energie als er geen lek meer in de schakels zit zodat het team zich volledig kan richten op succes.

Begeleiding

In de praktijk gebeurt het vaak dat goede nieuwe mensen worden aangenomen maar dat er onvoldoende tijd kan worden vrijgemaakt om ze goed in te werken en te begeleiden. Wij zorgen voor een goede begeleiding en een maximaal in te zetten verkoper.

Salesmensen

Het blijkt moeilijk om aan goede salesmensen te komen. Wij starten op korte termijn met het werven en opleiden van jonge potentiials die direct inzetbaar zijn voor salesfuncties. Alle potentials worden de eerste periode in het bedrijf intensief door ons begeleid.

Effectiviteit

Wij streven naar een verhoging van de saleseffectiviteit wat inhoudt dat er met zo min mogelijk directe en indirecte kosten een zo maximaal mogelijk effect verkregen kan worden. Door onze ervaring kunnen we een hoog effect tegen lage kosten garanderen.

Vaardigheden

Verkoop vereist goede voorbereiding en vaardigheden. En dan doelen we niet aleen op de (gespreks) basisvaardigheden maar meer op de intenties om achter de ware doelstellingen van de klant te komen zodat er sprake is van maximale klantbetekenis.  

Wij zijn "Sales vanuit je Hart"-trainer en vertellen u graag over onze onderscheidende aanpak

Diverse methodieken en werkwijzen

Onze specialisten gebruiken o.a. de volgende methodieken : QRM  •  LifeCoherence  •  SalesvanuitjeHart  •  Scrum  •  Lean  •  Belbin  •  Quinn  •  BusinessCoherence

Laat je ook inspireren door onze resultaatgerichte aanpak waarbij wij samen zorgen voor een optimaal, meetbaar, harmonieuze en betekenisvolle verbetering.

Ons team

Ons team is sterk in ontwikkeling. Naast de vaste ResultaatVerbeteraars doen wij in de meeste situaties ook een beroep op aangesloten specialisten.

De ResultaatVerbeteraars

Kom tot resultaat !

Wacht niet langer met het boeken van resultaat.
Door onze authentieke ambities, kunnen we direct duurzame veranderingen te realiseren. 

Ja, ik wil graag nader kennismaken.