Samen komen we tot veel betere resultaten en wordt het weer leuk !

Als ondernemer sta je er vaak toch alleen voor. Natuurlijk heb je diverse mensen om je heen maar brengen zij je echt verder? Zijn het niet alleen maar ja-knikkers of juist te betrokken familieleden die veelal op de rem trappen waardoor je niet lekker vrij kunt ondernemen. Want dat is natuurlijk wel je kracht. Wij zorgen er voor dat je weer lekker kunt gaan ondernemen en staan je met raad en daad ter zijde. Met eerlijk advies en kennis van zaken.
Daar heb jij als ondernemer wel echt wat aan omdat we een schat aan ervaring meebrengen en je daadwerkelijk verder kunnen helpen je bedrijf succesvol uit te bouwen.

Adviseur

Wij zijn de ideale adviseur van iedere ondernemer omdat wij zelf al jaren ondernemen op verschillend gebied, al jaren bij uiteenlopende bedrijven komen en veel ondernemers spreken. Ons advies snijdt daarom echt hout en daar heb je veel zeker veel aan.

SparringPartner

Als ondernemer is het prettig om te sparren met een mede-ondernemer die door zijn kennis en ervaring van grote toegevoegde waarde kan zijn. Iemand die creatief meedenkt maar zich wel kritisch opstelt zodat er sprake is van een optimale ondernemende synergy.

Inspirator

Een goed idee is pas succesvol als ook anderen het willen en kunnen zien en omarmen. Hier kunnen wij voor zorgen door betrokkenen en geïntersseerden te inspireren en te overtuigen. Met de juiste aanpak en actie, krijgen we het samen voor elkaar.

Coach

Je bent ondernemer en druk bezig met allerhande bedrijfsactiviteiten. Helaas wordt er vaak minder aandacht gegeven aan het personeel en ook (functionerings) gesprekken zijn al lang niet meer gevoerd. Maar wel belangrijk. Wij coachen je hierbij.

Abonnement

Wij hechten veel belang aan continuïteit en borging van onze begeleiding. Daarom vinden wij het belangrijk om gedurende een langere tijd betrokken te zijn voor het beste resultaat. Hiervoor bieden wij aantrekkelijke abonnementsvormen met resultaatgarantie.

Financieel

Het (weer) financieel op de rit krijgen van je bedrijf is een dagelijkse bezigheid. Ook het meekrijgen van de bank bij nieuwe plannen is een uitdaging. Wij helpen je het bedrijf financieel weer gezond te krijgen, te houden en de bank weer te interesseren voor investeringen.

Diverse methodieken en werkwijzen

Onze specialisten gebruiken o.a. de volgende methodieken : QRM  •  LifeCoherence  •  SalesvanuitjeHart  •  Scrum  •  Lean  •  Belbin  •  Quinn  •  BusinessCoherence

Laat je ook inspireren door onze resultaatgerichte aanpak waarbij wij samen zorgen voor een optimaal, meetbaar, harmonieuze en betekenisvolle verbetering.

Ons team

Ons team is sterk in ontwikkeling. Naast de vaste ResultaatVerbeteraars doen wij in de meeste situaties ook een beroep op aangesloten specialisten.

De ResultaatVerbeteraars

Kom tot resultaat !

Wacht niet langer met het boeken van resultaat.
Door onze authentieke ambities, kunnen we direct duurzame veranderingen te realiseren. 

Ja, ik wil graag nader kennismaken.