Creatieve concepten als kapstok voor ultieme salesgroei. 

Het bedenken van verkoopconcepten die verrassen en zodoende een maximaal resultaat opleveren, is de leukste uitdaging die we kunnen hebben. Het vormt de ideale kapstok voor betere sales en een leuk klantcontact. Waarmee ook diepgang in de klantrelatie kan worden verkregen. Wij gaan graag de uitdaging aan om een concept te ontwikkelen dat aan een vooraf gesteld doel beantwoord. En als het dat niet doet, dan zullen er minder kosten in rekening worden gebracht. Zo hebben we samen een belang om het concept te laten slagen.

Identiteit

Het concept dat we bedenken sluit vanzelfsprekend nauw aan op eventuele eerdere acties en de missie, visie en identiteit van het bedrijf. Als dat nog niet helder is, gaan we die eerst formuleren. Vervolgens zorgen we voor een resultaatgerichte compagne.

Creatief

Wij ontwikkelen concepten die creatief en multimediaal zijn. Daarnaast zijn ze veelal echt nieuw en geen kopie van andere acties in de branche. Zo creëren we maximale aandacht van de diverse relaties voor een zo groot mogelijk (verkoop)resultaat.

Verrassend

Een concept is pas echt succesvol als het de klant of ontvanger verrast. En als hij of zij er een prettig gevoel bij krijgt. Tevens is het de bedoeling dat er langere tijd met een concept kan worden gedaan.
Dat is onze opdracht en daar gaan we voor.

Resultaat

Als het verkoop resultaat minder blijkt dan we vooraf gezamenlijk hebben bepaald, zijn we bereid minder kosten in rekening te brengen zodat we samen een belang hebben in het welslagen van de actie. Daarom zullen we de gehele actie ook intensief begeleiden. 

Verkoop

De essentie van alle concepten die we bedenken, is het meetbaar verhogen van het verkoopreseltaat. Of het sterk verbeteren van de naamsbekendheid en/of klantrelatie. Zodoende is de campagne altijd goed voor het uiteindelijke (bedrijfs)resultaat.

Uitdaging

Wij gaan graag de uitdaging aan om een resultaatgerichte campagne te ontwikkelen die aansluiten bij de gewenste uitstraling en toekomstige activiteiten. Neem vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvende afspraak en heldere kennismaking.

Diverse methodieken en werkwijzen

Onze specialisten gebruiken o.a. de volgende methodieken : QRM  •  LifeCoherence  •  SalesvanuitjeHart  •  Scrum  •  Lean  •  Belbin  •  Quinn  •  BusinessCoherence

Laat je ook inspireren door onze resultaatgerichte aanpak waarbij wij samen zorgen voor een optimaal, meetbaar, harmonieuze en betekenisvolle verbetering.

Ons team

Ons team is sterk in ontwikkeling. Naast de vaste ResultaatVerbeteraars doen wij in de meeste situaties ook een beroep op aangesloten specialisten.

De ResultaatVerbeteraars

Kom tot resultaat !

Wacht niet langer met het boeken van resultaat.
Door onze authentieke ambities, kunnen we direct duurzame veranderingen te realiseren. 

Ja, ik wil graag nader kennismaken.